Nå kommer endelig vagina-neglene til Norge. Noe for deg?

I høst har et av de store virale suksessene på det store internettet vært negler. Ikke vanlige negler eller grusomme stygge negler, men negler som er formet som vaginaer. Nå kan det se ut som disse neglene også kommer til Norge. Frem til det har vi samlet et lite utvalg av hvordan det ser ut når man bruker tid på å designe neglene sine litt utenom det vanlige:

Nail artist Frédérique Olthuis is not taking things too seriously | Dazed BeautyDesignet kunne vel vært bedre på denne, men man skjønner jo absolutt hva det er snakk om her. Om man velger å gå med slike negler i et bryllup er kanskje litt usikkert?

Thanks, I hate it custom vagina nails : TIHIAlternativene er mange. Her en ende mer kreativ versjon. En ting er i alle fall sikkert; Dette bør vel ta voldsomt med tid å designe?

This Vagina Nail Art Is Perfect For When The Patriarchy's Got You Down | HuffPost LifeEn litt mer anonym og “spiselig” versjon av disse neglene kanskje. Man bør i alle fall få mye oppmerksomhet fra de fleste om man tar turen på byen med disse. Spørsmålet er jo om man ønsker den type oppmerksomhet…

Det er ikke første gang designere tyr til kvinnens edlere deler i et design. For noen år siden ble en lettere sjokkert underholdningsbransje vitne til den meget omtalte lanseringen av vaginakjolen. Her etterlates det ikke mye til fantasien rett og slett…

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro