Rolf-Reidar har søkt på 103 jobber uten å få jobb. “Begynner å bli dritt-lei” raser han

Nå forlanger han arbeid fra NAV

Rolf-Reidar har det siste året søkt på 103 jobber. Alle innenfor servicenæringen eller omsorgsyrker. Nå er han kraftig lei av alle avslagene. Rolf-Reidar mener nå NAV bør garantere han jobb.

Søker hver dag
Siden februar i år har Rolf-Reidar søkt på jobb som servitør på flere hotell, han har søkt seg arbeid som nattevakt på en eldrebolig og han har søkt nye utfordringer i en rekke barnehager rundt omkring på Østlandet. Han har tilsammen søkt på 103 jobber, men har ikke vært på ett eneste intervjue! “Jeg er veldig lei og fatter ikke hvorfor det skal være så vanskelig å få jobb” sier han.

Er dritt-lei: Rolf-Reidar fra Horten har søkt på 103 jobber innen service og omsorgs-rettede yrker. Han har ikke vært på et eneste intervjue og fortviler over arbeidsgivere som ikke ansetter han.

Får ikke forklaring
Jeg sender cv med bilde og en god søketekst. Jeg har aldri blitt oppringt. Det virker som de ignorerer min søknad” raser Rolf-Reidar. Han har søkt blant annet som nattevakt hos et eldresenter som vi tar kontakt med; “Hvorfor får ikke Rolf-Reidar jobb hos dere” spør vi. “Ingen kommentar” er alt de vil ut med. Det virker altså som en håpløs situasjon for Rolf-Reidar som nå sier han begynner å bli kraftig provosert.

NAV bør ansette meg
Som en siste løsning har Rolf-Reidar kontaktet NAV og bedt de om å fikse dette omgående. “Blir ikke dette fikset blir jeg rasende så nå må det tas tak” avslutter Rolf-Reidar. Vi har forsøkt å få tak i NAV for en kommentar, men der var det ingen som kunne kommentere denne spesifikke saken.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro