“Kjøp en leke som gir lyd til barna mine så dreper jeg deg” sier fembarnsmor

Gitte Kockstad fra Fredrikstad gleder seg ikke ubetinget til jul. Gitte er alenemamma med 5 barn i alderen 2-8 år og er nervøs for hvilke gaver disse ungene skal motta på julaften. Forrige år fikk eldstemann trommesett, 2-åringen fikk en snakkende dukke mens 7 åringen fikk en blokkfløyte(!)

Et år med grusomme lyder
Nå vil Gitte advare venner og familie at dersom de kjøper en eneste leke med lyd til et av de 5 barna hennes så kommer hun til å ta livet av de. “Det blir meg eller dem. Jeg klarer ikke et år til med 5 barn som konstant skal leke med noe som gir skarp lyd inn i hodet mitt. det går rett og slett ikke” sier hun.

Kan bli innlagt 
Moren frykter at dersom noen skal være “morsomme” eller “snille” når de gir barna hennes gaver så kan det resultere i at hun får sammenbrudd og kan måtte legges inn på psykriatisk allerede i januar. “Ja, om barna mine får leketrompet, en badeand som kvakker høyt eller en lekesag med lyd tror jeg det tipper fullstendig over for meg faktisk” avslutter 5-barnsmoren mens hun prøver å få kontrol på en tics i ansiktet som ser ut til å ta fullstendig av. Uansett; God jul!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro