Vi har kåret Norges 20 styggeste biler – Det er til å få vondt i øya av!

Den styggeste moderne bil solgt i Norge – Se hele lista her

Vi har kåret den styggeste bilmodellen som noen sinne er solgt i Norge. Da tenker vi ikke på hvordan folk klarer å ødelegge kjøreegenskaper og design med all verdens senkesett og stylingkit. Neida, her har vi kåret den bilen solgt i Norge som kom ut som den aller styggeste – rett fra fabrikken. Det finnes mange bedre muligheter enn disse bilene. Faktisk kan det være smartere og leie limousine fremfor å kjøpe en av disse

Det er laget mye grusomt i verden. Nær sagt heldigvis er produsenter som Lancia, Marcos, Gumpert, Tatra, Hindustan og en rekke Indioske og Kinesiske merker ikke (lenger) representert i Norge. De to førstnevnte har laget mye lekkert, men også så mye grusomt at det nesten ikke kan unnskyldes med modeller som Lancia HF Delta Integrale og Lancia Stratos.

Diskvalifisert

Forutsetningen for å være med på listen er at det er en relativ moderne bil og at den har vært i ordinært ssalgt i Norge. Derfor kom disse ikke med på lisen:

6. Nissan Cube

Så stygg som det bare går an. Du skal bare være glad vi ikke har tatt bilde av baken på den. Derimot har den ikke vært i ordinært salg i Norge, og kvalifiserer ikke.

5. Nissan S-Cargo

Nydelig fransk ordspill der, og enda litt styggere enn sin søster fra samme fabrikk. Du ser også på bildet hvor fornøyd eieren er. Også diskvalifisert og uten for konkurransen, da den ikke er i ordinært salg i Norge.

4.-plass bland diskvalifiserte:

Volkswagen Thing (181) var heller aldri i vanlig salg i Norge, og må derfor ut. Men stygg nok er den.

3-plass utenfor listen – The Dorkmobile

1976-modellen av AMC Pacer ble berømt (i blå) i filmen Waynes World fra 1992, og er stygg nok i massevis til å komme helt i toppen. Dessverre var den aldri solgt i Norge.

2.-plass: Sølvet utenfor konkurranse går til:

Pontiac Aztec pleier å vinne alle slike internasjonale kåringer, men her når den ikke helt opp i “åpen klasse”. Kjent fra serien “Braking Bad” og stygg så det holder. Det morsomste akkurat her er at dette bildet er bra bilentusiatspillet Forza og altså ikke en virkelig bil. Den er heller ikke solgt i Norge, men at den finnes på Amerikanske veier i full størrelse og av metall er dessverre sant!

Og vinneren i “diskvalifisert og åpen klasse” er:

Vel og merke er Citroen Ami i sin tid solgt i Norge, men den er så gammel nå at vi synes den fikk slippe skammen en gang til.

TRYKK PÅ SIDE 2 FOR FLERE BILDER

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro