Kai-Morten ble fyllesjuk i 3 dager. Skylder på vinmonopolet i Mysen

Skylder på dårlig vin!

Kai-Morten fra Mysen opplevde sine verste dager etter en fest der han konsumerte store mengder rød og hvitvin. Vinen hadde han kjøpt på Mysen vinmonopol og han vurderer nå å anmelde vinmonopolet for å selge ham dårlig vin. Kai Morten var dårlig i flere dager etterpå. Det finner han seg ikke i!

Dundrene hodepine og angst
Kai Morten er 32 år og har drukket en del hele livet, men aldri noe særlig rødvin. “Jeg tåler en flaske sprit så 2-3 flasker rødvin burde ikke ha vært noe problem” sier han. Men problem ble det virkelig. Kai Morten våknet av en dundrene hodepinne, småspasmer i samtlig organer og en grusom angstfølelse dagen etter festen. “Jeg fattet ikke hva som var galt med meg før jeg kom på at jeg hadde kjøpt den drittvinen på polet” sier han. “Jeg opplevde oppkast og ikke minst en fryktelig angst” forklarer han videre. “Ringte det på døren ble jeg for eksempel helt fra meg og turte knapt å åpne!”

Dårlig form: Dette bildet ble tatt 2 dager etter festen. Kai-Morten er fortsatt tydelig preget av festen. Nå skylder han på dårlig vin fra vinmonopolet og vil ha kompansasjon

Skylder på dårlig vin
Kai Morten vil nå advare andre slik at Mysen Vinmonopol ikke selger mer rødvin folk blir dårlige av. “Jeg forventer en kraftig kompansasjon. Gavekort hadde feks vært et lite plaster på såret” foreslår han. Vinmonopolet på sin side stiller seg uforstående til anklagen og lurer på hvor mye Kai-Morten egentlig har drukket den aktuelle kvelden. Etter gjentatte henvendelser både via telefon og personlig oppmøte i butikken bestemte polet seg for å gi Kai-Morten en flaske vodka for å få saken ut av verden. “Skulle bare mangle sier Kai-Morten og gleder seg til å komme tilbake til sprit. Rødvin er grusomme saker” avslutter han.

Har du opplevd lignendes når du har handlet rødvin på polet? Fortell om din opplevelse i kommentarfeltet under.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro