Kai-Eddy stripper og spiller klarinett for single damer over 60 år!

Tjener 10 000 kr for 30 minutter!

Kai-Eddy Thoresen fra Indre Østfold har de siste 2 årene tjent hundretusenvis av kroner på å kombinere stripping med klarinettspilling. “Jeg har spilt klarinett i korps i mange år og villle kombinere dette med stripping” forteller den livlige gutten som stort sett opptrer for eldre damer i 50-60 og 70-årene.

Kan være utrygt
Kai-Eddy forteller at hans 2 favoritt-ting i hele verden har vært stripping og klarinett-spilling. “Jeg la ut en annonse på Finn.no der jeg skrev at jeg var en sexy liten gutt med en stor klarinett som søkte damer å spille for” forteller han. Bare etter noen få timer begynte telefonen å ringe fra eldre damer som ville ha besøk av den klarinett-spillende unggutten fra Østfold. Etter et par intense opplevelser har han nå med seg livvakt på forestillingene. “Jeg er i mange 60 og 70-årslag hjemme hos damer og da har det en tendens til å utvikle seg til ren seksuell trakasering så derfor har jeg nå med en livvakt” forteller Kai med gråtkvalt stemme.
Bilderesultat for funny man stripping
Trener hver dag: Kai-Eddy kler av seg mens han spiller sanger på klarinetten sin. Han trener 4-5 timer om dagen og kan tjene over 100 000 kroner på en travel helg. “Du må skrive at jeg ikke ligger med damene” insisterer han.

Tjener 10 000 på 30 minutter
Kai-Eddy forteller at stripping mens man spiller klarinett er god business. “På en god helg tjener jeg over 100 000 kr“sier han mer eller mindre stolt før han skyter inn; “Jeg kunne tjent mye mer om jeg hadde ligget med damene med badehette for det er visstnok en veldig vanlig drøm blant eldre damer” sier han. For å få bekreftet denne påstanden tok vi kontakt med tusenvis av eldre damer.

Eavisa har pratet med ca 94 900 60-70-åringer som alle bekrefter at ALLE damer i 60-70-årene fantaserer om å ha sex med en ung gutt som spiller klarinett og bruker badehette under akten.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro