9 særegenheter vi nordmenn ikke bør være særlig stolte av!

The norwegian way or the highway

Nordmenn ser ofte på “søta bror” når vi skal peke på særegenheter og rare vaner, men sannheten er vel at vi nordmenn er noen skikkelig særinger. Vi tipper du kjenner deg igjen i de fleste av disse bevisene på at vi nordmenn har en del merkelige vaner og særegenheter:

1. Nordmenn er ikke interessert i å prate med folk. De folka som prater til deg på bussen bør DØ! En busstur skal være stille, irriterende og lettere depressiv:

2. Det Nordmenn prater mest om er været. Kaldt, varmt, snø og regn. “Pent vær idag” sier folk!
værmeldinger-nordmenn-været-eavisa

3. Nordmenn er på toppen i Europa når det kommer til “One night stands”. Nordmenn er med andre ord både kåtere og løsere enn alle andre land:

4. Nordmenn er et av de få folkeslag i verden hvor vi drikker ALL alkohol på en dag. Helgefyll som det også kalles:

5. Ute i samfunnet er nordmenn i stor grad hyggelige mot hverandre, men i nyere tid har vi fått kommentarfelt. Det betyr at nordmenn ENDELIG kan si hva vi VIRKELIG mener.

6. Nordmenn med kvinner i spissen elsker å prate om andre! Rykter om andre holder oss gående når vi selv har det litt tøft:
rykter-baksnakking-mobbing-eavisa

7. Nordmenn lar seg ikke pille på nesen av naboen. Det er derfor flere nabokrangler som når avisoverskrifter i Norge hvert år:

8. Dette har ingenting med saken å gjøre, men vi tar med et bilde av Norges mektigste mediekvinne med pupp. Blir flere klikk på den måten:

9. Selv om vi erfarer at det kommer snø hvert ENESTE år er det fortsatt en gedigen overraskelse hvert år og nordmenn med sommerdekk knoter rundt på vinterveiene:
snø-vinterdekk-frister-eavisa

Del nordmenn på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro