Jim-Martin slo ned brøytebilsjåfør etter 3 brøyekant på 2 timer!

Måtte måke oppkjørselen 4 ganger

Jim-Martin Voldstad fra Volda mistet fullstendig besinnelsen i forbindelse med helgens massive snøfall. Etter at han akkurat var ferdig med å måke oppkjørselen første gang kom brøytebilen fra intet og lagde en gedigen brøyekant nok en gang og sørget med dette for at Jim nok en gang måtte på med votter og lue for å fjerne den massive brøytekanten. Det var bare starten på den snøfulle ettermiddagen som resulterte i at Jim omsider fullstendig mistet besinnelsen og angrep brøytebilsjåføren med snøskuffe, skjeve briller og en voldsom frustrasjon.

Måtte måke 3 ganger
Jim selv forteller at han “på grunn av den jævla brøytebilen” måtte av og på med snømåker-utstyret 3 ganger i løpet av fredagskvelden. “Det virket nesten som brøytebil-sjåføren stod og ventet på å lage enda en brøytekant” forteller Jim. Når han etter å ha måkt bort brøytekanten for andre gang var han allerede svært irritert. Han bestemte seg for å roe nervene og ville ta et bad. “Jeg blir roligere av et varmt bad” påpeker Jim. Men i samme øyeblikk som han endelig får satt seg ned i badekaret forteller han om følgende; “I samme sekund som jeg setter meg ned i badekaret hører jeg FOR 3 GANG (!) på 2 timer den helsikes brøytebilen utenfor igjen“. På dette tidspunktet bestemmer Jim seg for at nok er nok!

Rasende på brøytebilsjåfør: Jim Voldstad er fortsatt både irritert og engasjert når han forteller om hendelsen fredag kveld. Naken og full av frustrasjon angrep han brøytebilsjåføren etter at sjåføren hadde lagd hele 3 brøytekanter på rad foran huset hans!

Slo ned sjåføren naken med dugg på brillene
Jim løper i fullt raseri naken ut i oppkjørselen og får stoppet brøytebilsjåføren som på dette tidspunktet fremstår som vettskremt. Sjåføren forteller dette om hendelsen; “Det snødde massivt i mange timer og vi måtte brøye opptil 3 ganger på samme sted for å holde snøen unna. Plutselig ut av det blå kommer det løpende en illsint naken mann kun iført briller” forteller han. “Heldigvis var det såpass med dugg på brillene at mannen bommet på de fleste slag ettersom han så svært lite“. Under hele hendelsen forteller han at Jim skrek “Ikke en jævla brøytekant til okei?” Sjåføren ringte straks politiet som kom og fikk roet situasjonen.

Selv etter hendelsen virker fortsatt Jim besatt av tanken på at sjåføren brøytet bort snø kun for å irritere ham. Brøytebilsjåføren har valgt og ikke anmelde saken, men sier han skal være ekstra nøye med å brøyte i gaten til Jim fremover.

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro