FLAUT: Flørtet med sin sexgale svigermor på nettet

Familiedrama i Sverige

At utro ektemenn eksisterer i alle verdensdeler er ingen hemmelighet, men det er bare i Sverige hvor utro ektemenn klarer å sjekke opp sin egen svigermor. Hun la nemlig ut falskt bilde på nett og så gikk svigersønnen rett i fella!

Lurt trill rundt: Den svenske utro ektemannen var overbevist om at han pratet med en vakker ung dame da han i virkeligheten overøste sin egen svigermor med komplimenter og antydninger av seksuell art.

Mistenkte utroskap, la felle

Etter flere års mistanke om omfattende utroskap bestemte den 78 år gamle svigermoren seg for å avsløre datterens utro ektemann. Hun laget en falsk dating-profil på en svensk dating-side der hun viste svigersønnen var aktiv, og la ut bilde av en flott dame. Det tok bare 2 uker før svigersønnen oppdaget profilen. I august sendte han melding til svigermors falske profil:
– Hei, du var en flott dame, kan vi prate privat?

Sannheten gjør vondt: Det var nok en litt yngre dame han så for seg?

Løy om sivilstatus og barn

Etter flere dager med hete samtaler bestemte svigermoren seg for å avsløre svigersønnens utroskap. Hun spurte om sivilstatus og han svarte lett og freidig at han var singel, men savnet et forhold. Han fortalte videre at han gjerne ville møte henne raskt, slik at de kunne bli bedre kjent. Svigermoren avtalte et møte, men istedenfor å møte en ny potensiell elskerinne arrangerte svigermor det slik at hans kone dukket opp, med full dokumentasjon på samtalene han hadde hatt med sin egen svigermor.

Ble først rasende – så flau

Ektemannen reagerte først med et voldsomt sinne. Han benektet alt og mente svigermoren var djevelen selv. Han var klar på at hun kun var ute etter å ødelegge ekteskapet deres. Da all dokumentasjonen ble lagt frem endret mannen reaksjon, og tryglet om tilgivelse. Utfallet av hendelsen og om ekteskapet tålte denne påkjenningen, fortelles ingenting om. Vi tror at det utvilsomt er duket for en del pinlige familiemiddager fremover. Etter å ha intensivt flørtet med sin svigermor i 1 måned på nettet, bør denne mannen i alle fall få føle litt på ydmykelsen!

Hvis litt eldre damer er din greie, kan du jo kikke her?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro