Forskning: Dette sier de ulike selfiene om DEG!

Hvordan selfier tar du?

Institutt for sosiale relasjoner (ISR) har lenge jobbet med å analysere flere tusen selfier som har blitt postet i sosiale medier. Instagram, Facebook og Snapchat er alle inkludert i testen som gjennom en rekke nye analyseverktøy kan konkludere med hva personene egentlig utstråler når de poster ulike selfier. Her er hva de kom frem til:

1. Gym-selfie:
Personer som avbryter treningen for å ta bilde av seg selv er ifølge testen narsissister og lite sympatiske mennesker. De er ofte single og har som regel et enormt behov for bekreftelse på at de er flotte

2. Fått stor fisk-selfie:
Menn som poserer med fisker de har fanget er i følge testen svært usikre på sin egen seksualitet. Mange av disse menneskene tenker ofte på samme kjønn når de tilfredstiller seg selv. I tillegg er disse personene som regel skallet!

3. Se jeg koser meg med alkohol-selfie:
Spesielt jenter er av en eller annen grunn overrepresentert når det kommer til å ta selfie mens man drikker. Testen viste at jenter som tar slike selfier drikker for mye og er det man kaller særdeles “lette på tråden”. De ligger med veldig mange veldig ofte. Samtlige i testen hadde også et alkoholproblem og nøtteallergi!

4. Se så forelsket vi er-selfie:
Slike selfies betyr 9 av 10 ganger at forholdet går skikkelig dårlig og at det snart er slutt! Disse parene har ikke hatt sex på mange måneder viste testen

5. Duckface-selfies
Jenter som poster duckface-selfies viser seg å være retards, altså tilbakestående samt at de som regel er de personene som irriterer folk mest. Ifølge testen!

6. Legger på stranden-selfies:
Når du ser disse legg-selfiene på noens profil betyr det at personen har store psykiske problemer. De aller fleste som postet slike legg-selfier hadde klare psykopatiske trekk samt at følte seg vellykket når andre mislyktes. Grusomme folk med andre ord!

7. Meg med dyr-selfie
Personer som poster selfies av seg selv med dyr viste seg utrolig nok å være de personene med minst empati. Disse personene poster bilder av seg selv med dyr for å overbevise omverden om det selvfølgelige at man skal være snille mot dyr:

8. Se jeg har muskler-selfies:
Slike selfier av menn som strammer musklene sine er litt trist. Undersøkelsen viste nemlig at menn som tar slike selfies har en veldig tynn, men kort penis. I tillegg hadde ingen av mennene som tok slike selfies ligget med noen av det motsatte kjønn under 64 år.

9. Se hvor rik jeg er:
Slike selfies betyr som regel at personen på bildet har veldig mange kredittkort og at han eller hun egentlig snart får nervesammenbrudd pga kaotisk økonomi!

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino – klikk her!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro