Ser du ofte på reality-TV? Da er du blant Norges 3% dummeste!

Reality-seere er dummere enn normalt

Instituttet for TV og Radio-vaner (ITR) har i samarbeid med en rekke psykologer og tormiloger funnet ut at mennesker som ofte titter på reality-tv tilhører den dummeste delen av befokningen. De oppsiktsvekkende resultatene går nå verden over som en advarsel til det som i rapporten blir omtalt som “fordummende tv”.

Jenter er overrepresentert
Ikke overraskende er jenter over-representert i den mindre intelligente delen av befolkningen. “Spesielt jenter i alderen 20-30 år som ser på reality-tv er helt på den nederste grensen av å ikke bli kategorisert som psykisk utviklingshemmet” sier sjefoverlege Sebastian D. Ummstad ved det anerkjente instituttet. Han forteller videre at det selvfølgelig eksisterer gutter/menn i denne kategorien, men at de kun representerer 5% av gruppen som nå omtales som “Norges 3% dummeste” i forsker-miljøene.

Dum-klubb: Ser du på denne gjengen med stor iver og interesse? Ja da er du med i den eksklusive klubben av Norges 3% dummeste

Paradise er verstingen
Forskningsrapporten har tatt for seg en rekke reality-show der alle fremstår som fordummende på den gjennomsnittelige TV-seer. Allikevel er det et show som utmerker seg betraktelig, nemlig Paradise Hotel. “Gjennomsnittpersonene som ser ofte på dette programmet skjønner ofte ikke nyansene mellom fantasi og virkelighet” forteller Ummstad og fortsetter; “På den måten kan man også konkludere med at den samme gruppen som omtales som “de dummeste” også med all sannsynlighet har en god del psykiske problemer” sier han.

Konklusjonen blir derfor at dersom man titter jevnlig på Paradise hotel eller et annet reality-show, så er man med all sannsynlighet en meget dum psykriatisk pasient ifølge den anerkjente rapporten.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro