Marion Ravn slipper to nye album!

2013 ble et fantastisk år for Marion Ravn med deltakelse i TV2-suksessen “Hver Gang Vi Møtes”, utgivelse av sitt første album på 8 år med “Songs From A Blackbird”, og konserter over hele landet. I kjølvannet av suksessåret har produktiviteten og kreativiteten til Marion nærmest løpt løpsk. Til slutt hadde Ravn mellom 25 og 30 låter, hvorav 16 låter som hun ikke kan leve foruten.

– Vi bestemmer oss da for å spille inn samtlige 16 låter, for etterpå å avgjøre hvilke som skal være med på albumet, sier Marion til VG. Men jeg klarte ikke luke ut noen låter. Det føltes ikke rettferdig for noen av låtene at de skulle bli bonusspor eller ende opp i en skuff. Jeg kunne ikke spare noen av dem til senere bruk, fordi mye da kan være forandret. Dette resulterte i at Marion like gjerne delte albumet i to utgivelser – Scandal Vol. I som slippes 22. september, og Scandal Vol. II i januar 2015.

Scandal Vol. I åpner med det noe dystre tittelsporet “Scandal”, og beveger seg deretter inn i et vakkert og melodiøst pop-landskap som etter hvert har blitt Marions signatur. Marion har på dette prosjektet samarbeidet med et stjernelag innenfor norsk musikkliv; deriblant Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holmstad Solberg (Violet Road) på låtskriversiden, Thom Hell, Even Ormestad og Børge Fjordheim på produsentsiden, mens artister som Thomas Dybdahl, Cato ‘Salsa’ Thomassen og Christer Knutsen har bidratt som musikere. Resultatet er blitt et pop-album av høyeste kvalitet som oser av kreativitet og musikalsk sjarm.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro