FORSKNING: Gutter som spiller mye dataspill får mest sex!

Spiller du mye?

I følge folkeinstitutet for sosiale interaksjoner er det èn spesiell gruppe med gutter som desidert har mest sex. Gruppen av gutter som spiller ekstremt mye sex har over dobbelt så mye sex som treningsnarkomane og såkalte hipstere viser forskningsrapporten!

Spilleavhengige sexdyr
I undersøkelsen ble over 2000 jenter spurt om deres erfaringer med ulike type gutter. Nærmest samtlige av de spurte jentene i undersøkelsen var klar på at det var udiskutabelt gutter som spilte mye som også presterte best i sengen. “Samtidig viste undersøkelsen at jenter er mer interesserte i gamers enn alle andre gutte-grupper” sier leder for forskningsrapporten Svein Roar Vossfat.
Bilderesultat for nerds playing computer gifs
Har mest sex: Gutter som dette, som spiller stort sett hele dagen er den gruppen av gutter som har mest sex samt gruppen flest jenter vil ha sex med i følge den omfattende forskningsrapporten fra folkeinstitutet for sosiale interaktjoner

Som regel smartere
En forklaring på dette kan være at gamere veldig ofte er smartere enn for eksempel gutter som er fanatisk opptatt av trening” sier forskeren. Flere rapporter viser også at mye trening hos gutter kan resultere i mindre penis. “Undersøkelsen viser egentlig at dersom målet er å ha mest mulig sex med jenter så er intensiv spilling tingen å gå for” avslutter den anerkjente forskeren.

Kjenner du noen som spiller mye? Da har de mest sannsynlig langt mer sex enn deg.

Relatert bilde

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro