Disse merkelige sex-stillingene er langt bedre enn all annen trening!

Viktig å trene hardt!

I følge en rekke eksperter er det nå langt lettere å skape resultater gjennom hyppige sexøkter om man ønsker å gå raskt ned i vekt. En rekke stillinger kan faktisk sammenlignes med en lengre løpetur hevdes det fra flere forskere som også har kan dokumentere hvilke stillinger som er de absolutte beste om man ønsker å slanke seg.


Kiloene raser av: Ved å gjennomføre samleie på denne måten 2-4 ganger om dagen anslår ekspertene at du kan gå ned hele 4 kilo i uka. Stillingen er særdeles krevende og det er viktig at man holder på i denne stillingen i 1-2 timer per gang.


Bygger muskler: I tillegg til posisjonen over bør du og partneren din gjennomføre denne øvelsen 1-2 ganger per dag. Denne øvelsen styrker rykk hos mannen og gir kvinnen slankere mage allerede etter 8 måneder!


Større bryster og større penis: Denne øvelsen er den beste. Denne øvelsen gjør at kvinnen får opp til dobbelt så store bryster samtidig som mannen kan oppnå 3 ganger så stor penis etter bare 8 år. Denne er med andre ord den klare vinneren!


Styrker kvinnens kjeveparti: Denne øvelsen styrker kvinnens kjeveparti. Denne øvelsen bør man repetere opp til 8 ganger i døgner for maks effekt eller så ofte mannen har tid.


Ingen unnskyldninger, alle har tid: For å få nok tid til treningen kan man feks ta med mobil og pc slik at det ikke blir kjedelig. På den måten blir det gøyere å ha sex med partneren din!

Husk at det også er viktig at man under akten prater pent til hverandre og oppmuntrer hverandre til å spise riktig. Den beste maten å spise i kombinasjon med disse øvelsene er hveteGRESS, bananer og vafler. Vafler bidrar også til en bedre økonomi og kronekurs. Vi ønsker alle par lykke til med treningen. For å se det samme gode rådet igjen trykk på refresh-knappen.

Del treningstips på facebook

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro