Amerikanske Jake ble lurt av Nigeriasvindlere. Kjøpte fyrstikkhus til 6,4 millioner kr

Trodde han kjøpte villa med tjener

Amerikanske Jake Willihamson har nok sett bedre dager. Med den overbevisning om at han kjøpte et stort villakompleks i Sør-Afrika overførte han 1 million dollar (ca 6,4 millioner Nok) til en Nigeriansk eiendomsmegler. 13 dager senere fikk han tilsendt et fyrstikkhus fra samme megler. I den Nigerianske retten tapte Jake saken da retten mente han hadde fått huset. Dramatisk og tragisk sier Jake selv!


Dette fyrstikkhuset betalte den fortvilte amerikaneren Jake Willihamson 1 million dollar for. Han tapte i den Nigerianske rettet. Der mente de at han hadde mottatt huset han hadde bestilt.

Tapte i retten
Jake øynet et håp da det Nigerianske rettsystemet aksepterte å prosedere saken. Dommeren i saken viste seg imidlertid å være eiendomsmeglerens fetter og rettsystemet mente at dette var fjern familie og at dommeren derfor kunne lede saken. Ikke overraskende vant den Nigerianske eiendomsmegleren og Jake ble i tillegg dømt til å betale saksomkostninger på ca 7000 dollar. Nå ber han om hjelp fra verden med følgende budskap; “La oss ikke akseptere at et fyrstikkhus kan koste det samme som en villa med havutsikt. La oss vise at denne type svindel ikke aksepteres“.

Eiendomsmegler flyttet til London
Etter at det svært omstridte fyrstikkhuset flyttet den Nigerianske eiendomsmegleren til London for å starte praksis der. Han ønsker ikke å kommentere salget, men henviser videre til rettsdokumentene der det står at han handlet i god tro. Jake på sin side er fortvilet og håper han en dag vil motta kompansasjon for “huset”.

Advar andre på facebook

 

 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro