Utdrikningslag endte med avlyst bryllup og fengsel. Forloveren angrer!

Mer morro blir det ikke!

Da Hans-Roar fra Bergen skulle gifte seg med sin kjære Marianne ble det duket for et omfattende bryllup med hele 183 navn på gjestelisten. Det var før forloveren bestilte utdrikningslag gjennom “guttetur-reisebyrået” Pissup som tidligere er omtalt i både Dagbladet.no og en rekke andre medier.

Guttetur til Amsterdam
Forloveren, som ellers er kjent som en litt-på-kanten-type hadde store planer for turen og ga beskjed til reiseoperatøren om at de ønsket en tur preget av at dette var siste stor-party før kameraten skulle giftes bort. Med andre ord; det ble arrangert med jenter, alkohol og nattklubbutflukter på et nivå ingen av de reisende ante var mulig. “Når vi ankom Amsterdam var det limosin, alkohol og jenter fra første øyeblikk” forteller en av deltagerne som fortsatt har blåmerker etter turen som var for 2 måneder siden. Med mye alkohol og lett tilgang på jenter ble gutteturen til Amsterdam fort preget av en del blemmer som normalt sett kunne blitt mellom kameratene om ikke forloveren mildt sagt beruset la ut bildene på Facebook av den gifteklare mannen i god aktivitet med det “lokale jentelaget”.

Festet med lokale jenter: Det norske reisefølge fra Bergen bestillte en skikkelig heisatur med det omdiskuterte reisebyrået Pissup som de siste 13 årene har arrangert gutteturer der man stort sett får inkludert alt man ønsker

Avlyste bryllupet samme dag
Det pikante bildene ble med andre ord delt med den kommende bruden som umiddelbart hev seg på telefonen til sin kommende ektemann. Han var derimot ikke å få tak i grunnet flatt batteri på mobilentelefonen. Dermed iverksatte bruden full dramatikk som jo de fleste kvinner gjør og dette endte da til syvende og sist med at hun avlyste hele bryllupet. Etter noen timer fikk resten av reisefølge vite at forloveren hadde lagt ut bildet på Facebook noe som igjen resulterte med at han fikk god gammeldags juling av Hans-Roar som da også hadde fått vite at det planlagte storbryllupet var lagt på is. Det tragiske med dette var da at Hans-Jørgen utrolig nok ble arrestert og måtte tilbringe 3 dager i fengsel i den Nederlandske hovedstaden.
Amsterdam The PissupSmurf  Supplied
Full fart i Amsterdam: Allerede etter et par timer etter ankomst var festen igang. Her fra Amsterdams gater der pubene ligger tett i tett.

Men; det hører med til historien at det etter mye overtalelse er satt en ny dato for bryllupet. I tillegg har det også blitt forsoning mellom forlover og brudgom. Det er imidlertid lovet og garantert for at det ikke blir noe nytt utdrikningslag til den Europeiske storbyen. “Nei, vi får satse på en runde bowling og en vaffel denne gangen” avslutteren angrende forlover. Her kan du sjekke ut reisebyrået Pissup Travel om det skulle friste med en guttetur man aldri glemmer!

Del gutteturen på facebook

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro