Spiller tuba i fylla for kuene sine 4 timer hver dag. Nå er naboene lei!

Tubaspilling skaper nabokrangel

Like utenfor Hamar foregår det en nabokrangel litt utenom det vanlige. En av naboen i et ellers rolig strøk har de siste 6 månedene daglig spilt tuba i nabolaget. Nå vil naboene at den tubaelkende mannen flytter.

4 timer hver j**vla dag sier nabo
Mannen som er hjemmeværende spiller hver dag tuba i mange timer forran kuene som beiter på nabogården. Her står mannen i timesvis med tubaen sin og en pose med øl eller vin. Det hører med andre ord til historien at oppførselen inkluderer alkohol. “Alkohol eller ikke, nå er det nok” sier en av naboene som nå har fått nok.

Hver dag står denne mannen å spiller tuba forran kuene på en bondegård like utenfor Hamar. Nå har naboene samlet seg for å slippe å høre tubaspilling hver dag.

Aggressiv tubaspiller
Flere av naboene har konfrontert mannen med sitt ønske om at han skal legge tubaen på hylla. Dette har resultert i en aggresiv holdning fra mannen som da nærmest benytter den store tubaen som slagvåpen. Nå har naboen kontaktet politiet med et ønske om at det ellers så rolige landstedet skal bli fritt for berusede tubaspillere. “Han har fått for seg at kuen vil høre på han spille tuba så det er vanskelig å komme gjennom med en saklig dialog” avslutter naboen.

Vi ønsker lykke til!

Del kuer og tuba på Facebook

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro