SISTE VÆRPROGNOSE: Årets sommer blir tidenes kaldeste med MYE regn!

Skal regne hele sommeren

Mens de fleste av oss nå forbereder seg og ikke minst gleder seg til varmere dager med mye sol dukker det opp en grusom nyhet for oss som planlegger en norsk “sommer”. Svenske metrologer melder nå om en lavtrykksmasse som vil starte i midten av april og vare ut august i både Norge, Sverige og Danmark. Sjefsmetrolog i Svenske Vadermeldtjensten Peter Solstrõm forteller at det med 100% sikkerhet vil bli den kaldeste og våteste sommeren på de siste 185 årene med “sommer”temperaturer helt ned i stusselige 5 varmegrader.

2 måneder med regn
Gjennomsnittstemperaturen gjennom hele sommeren er meldt å være 9-12 varmegrader noe som i beste fall tilsvarer en ok høst. “Når det i tillegg regnes som sikkert at det også vil regne sammenhengende i 2-3 måneder er det lett å miste gleden over å ha sommer-ferie” forteller sjefsmetrologen til norske medier. “Kombinasjonen av svært kalde temperaturer og ekstremt mye nedbør kan faktisk også gi oss noe så uvanlig som en del sludd og hagl i sommermånedene” forteller han videre. Han forteller videre at det også vil være historisk mye vind. Derfor anbefaler man allerede nå å sikre hagemøbler og løse gjenstander før sommeren blåser de bort.

Varsler en depressiv sommer: Årets sommerværvarsel er tung lesning for de som nå hadde gledet seg til sol og sommervær. I verste fall opplever vi sludd og hagl i sommermånedene forteller ekspertene.

Mye å finne på innendørs
Etter den nedslående værmeldingen for årets sommervær advarer nå psykologer om å henge for mye med hodet. “Innetid med familien der man kan bli bedre kjent og spille brettspill er absolutt noe de fleste familier kan trenge mer av” sier psykolog Anne Bolte Drengedal i statens senter for psykologisk forskning (SPF) Hun anbefaler videre sommerglade nordmenn og nyte påskesolen nå ettersom dette kan være den siste perioden der vi nordmenn opplever sol på flere måneder. For de som har mulighet til å reise til sydligere strøk er det bare å reise med andre ord. For eksempel er Gjøvik et fint reisemål…

Søk lån idag – Penger på konto imorgen!

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro