Roberto Cabrera har verdens største penis, men kan ikke ha sex!

Roberto Esquivel Cabrera

Mannen med verdens største penis kan skryte av at hans mannekjepp er hele 45 cm lang. (Ja nesten en halvmeter ja). Dette er vel ikke mulig tenker du? Tja, den enorme penisen er ikke naturlig, men har blitt lengre og lengre ettersom Roberto har strukket den blant annet med vekter(!) I et intervjue med engelsek The Sun bekrefter Roberto at han ikke kan ha samleie før han reduserer størrelsen på den enorme kjøttstaven.

Bilderesultat for roberto esquivel cabrera
Kan ikke ha sex: Selv om Roberto gjennom ivrig strekking av egen penis har klart å få verdens største morrokjepp kan han ikke bruke den til annet en regelmessig urinering.

Bilderesultat for roberto esquivel cabrera
Ekte eller fake? Flere skeptikere har sådd tvil om den enorme penisen faktisk er ekte, men flere medisinske personer har bekreftet at den lange kjøttstaken er ekte.

Roberto is ‘happy’ with his penis size and would like to make it into the record books
Har ikke jobb: Roberto forteller at han grunnet den enorme størrelsen på sitt kjempelem ikke kan jobbe. Han anser seg selv for å være svært fattig og henter mat fra veldedige organisasjoner for å få endene til å møtes.

Så; Moralen er at selv om man er innehaver av verdens største gledesstokk for jenter kan det fort bli for mye selv når det kommer til penis-størrelse.

For å se filmen om Roberto trykk side 2. (Obs, støtende innhold):

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro