6 grunner til at kvinner med PMS alltid vinner diskusjoner

Oftere og oftere ser man stusselige menn som går ekstra sakte hjem fra jobb og “jobber overtid”. Eller menn som skvetter litt ekstra når du kommer brått på. Noen reiser også til fjells alene i mange uker. Hvorfor? De fleste menn kjenner igjen denne tilstanden. De lever i et PMS-forhold. PMS-forhold er et forhold der kvinnen i flere måneder har 1 uke menstrasjon og 1 uke før og en uke etter.

Dette gir da mennene 1 uke med normal tilværelse før det er full pinne i nye 3 uker. Og slik fortsetter det måned etter måned etter måned.

Selv om det er mye gråt, sinne og frustrasjon i disse tre ukene er det stort sett diskusjonene man har opp til flere hundre ganger om dagen som knekker mannen til slutt. Vi har sett nærmere på fenomenet der PMS-kvinnene av ulike grunner alltid vinner diskusjoner og funnet grunnene:

1. Redsel
I diskusjonene som til stadighet dukker opp fra intet er mannen alltid redd. Redd for neste nivå. Neste nivå er alltid usikkert. Det kan være ukontrollert gråt, latterkrampe eller i verste fall et fysisk angrep på den mest dyriske måten. På grunn av denne redselen taper mannen alltid da han stort sett sier “ja kjære” eller “beklager kjære“.

2. Logikk
Menn blander alltid inn logikk i sin argumentasjon. Logikk betyr ingenting for kvinnen. Hun er kun ute etter å vinne diskusjonen og få frem sin enorme frustrasjon over hvor håpløs du er. Glem logikk!

3. Naboer/venner
En måte å få mannen i knestående på er å inkludere naboer eller alle som til enhver tid er i nærheten. Overdreven skriking skaper en frykt hos mannen om hva naboene tror egentlig foregår. Kvinnen de ser hilser og smiler kan umulig være så sint uten at mannen har gjort noe veldig galt.

4. Svigermor
Når kvinner har PMS er mamma en god støttespiller. En telefon til mamma i denne perioden blir en samtale om mannen. Hva han sa, hva han gjorde og ikke minst hvor sliten kvinnen er av mannen. Mamma forstår alltid datteren sin så her har mannen tapt i samme øyeblikk som samtalen settes igang. Slike samtale varer ofte i mange timer. Dette er et av de få tidspunktene hvor mannen kan hvile, men diskusjonen settes igang igjen med doblet styrke nå når din svigermor også synes du er en drittsekk.

5. Sex
Selv om kvinnene i disse periodene stort sett er sinte, lei seg eller bare “lei forholdet” er de overraskende nok tilbøyelig for seksuelle aktiviteter titt og ofte. Ofte går en høylytt og aggresiv diskusjon over til et absurd parringsrituale der mannen stort sett godtar alle kommentarer om uduglighet dersom han øyner et håp om sengegymnastikk. På et slikt tidspunkt sier og gjør mannen alt PMS-monsteret måtte definere som riktig. Dette er en av de få situasjonene hvor mannen klarer å følge kvinnens ekskludering av logikk.
Faren med dette er at det alltid skaper en ny situasjon rett etter aktiviteten.

6. Facebook
Oftere og oftere ser vi statuser fra kvinner på Facebook som skriver”Orker ikke mer” eller “Trodde det skulle være en fordel og være 2 jeg”. Ofte er disse statusene etterfulgt av støtteerklæringer fra andre kvinner som “forstår så altfor godt hvordan du har det”. og “vær sterk, ta vare på deg selv” Egentlig underforstått at igjen; mannen er en drittsekk. For å unngå at disse statusene dukker opp som lyn fra klar himmel på Facebook bøyer mannen nok en gang hodet og avslutter diskusjonen med “unnskyld kjære, jeg skal ta meg sammen”.

 

 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro