Oversikt over kosttilskudd – Gode tilbud

Prøv deg frem til bedre helse

Nettet florerer av tilbud om kosttilskudd og piller som skal gjøre hverdagen bedre for oss alle. Alt fra D-vitaminer til blåbærekstrakt skal bidra til et sterkere immunforsvar samt forebygge mangelsykdommer. I denne oversikten finner du en oversikt over preparater og kosttilskudd som alle har funksjoner som kan sørge for at du er litt mindre syk enn vanlig. Vi har sjekket selskapene bak alle produktene og kan stå inne for seriøsitet og leveransebetingelser hos disse:

Betakaroten
Produktet er den original betakaroten fra betakaroten.no, som er markedets kraftigste. Totalt inneholder produktet 9 mg betakaroten per tablett, hvorav 3mg tilsatt og 6mg fra gulrotekstrakt for maksimal bruningseffekt og hudpleie. Kun naturlig betakaroten benyttes i produktet.

Betakaroten gir en dyp og varig brunfarge, og maksimerer utbyttet av solingstiden. Produktet beskytter samtidig mot soleksem, og hjelper med å bevare brunfargen man har fått.

Produktets emballasje er lett gjenkjennelig, og er markedsført på en troverdig og merkevarebyggende måte ved sponsorater og reklamefilm på Tv3 i snart 3 år.Produktet er dermed meget lettsolgt, og spesielt når man kan skilte med første pakke til halv pris. En stabil bestselger!

Les mer og bestill

Blåbærekstrakt
Ikke vent med å dra nytte av blåbærets fantastiske virkestoffer. Blåbær er den av bærsortene som inneholder mest antioksidanter. Antioksidanter er viktig for din kropp og helse og kan forebygge hjerte- og karproblemer, lett blodtrykksenkende, svakt kolesterolsenkende og fornyelse av kroppens celler for øvrig.

Blåbær er rikt på antioksidanter.
Øker og styrker ditt immunforsvar.
Blåbær kan være godt for synet.
Kan gi økt overskudd og bedre søvn.

Blåbær er et av helseprodukter som alltid har blitt brukt i folkemedisinen. Enten det var som kosthold mot forkjølelsessymtomer og sår. Blåbærs gode innvirkninger på synet er viden kjent. Nå presenterer vi nå blåbærekstrakt som gir maksimal helse effekt.

Prøv Blåbærekstrakt allerede i dag og få 4 uker GRATIS!

Les mer og bestill

D-vitamin
Halve Norge får for lite D-vitamin. Den viktigste kilden er sollys, men det får mange av oss ikke nok av.
– Mangel på D-vitamin er negativt for helsen din
– Halve Norges befolkning får ikke i seg nok D-vitamin
– Dersom man ikke får nok sollys er de mest aktuelle kildene for D-vitamin fet fisk, tran eller kosttilskudd.
– Kosttilskudd et enkelt og praktisk alternativ
– D-vitamin Solskinnsvitaminet er et kosttilskudd med tabletter til 2 måneders normal bruk

Prøv 2 måneders forbruk av D-vitamin gratis

Les mer og bestill

Brun365
Bli vakker og varig brun – hele året – med BRUN365! Når du bruker BRUN365 regelmessig, øker lageret av betakaroten i kroppens fettceller, med den virkning at din hud får en naturlig, jevn gyldenbrun farge – hele året rundt!

Betakaroten er essentiellt for Pro-Vitamin A, som er vital for fornyelsesprosessen av din hud! BRUN365 kan også nedsette faren for solbrenthet!

Prøv allerede i dag og få første måned GRATIS!

Les mer og bestill

Omega-3 Premium
Omega-3 fettsyrene DHA og EPA er vitenskapelig anerkjente som gode for hjerte, hjerne og syn. Omega-3 Premium fra Lectinect AS er et nytt produkt på markedet, og ved bestilling får du 2 måneders forbruk gratis og betaler kun kr. 79,- i porto og eksp.gebyr. Du er heller ikke forpliktet til fremtidige kjøp.

å 2 måneders gratis forbruk av Omega-3 Premium

Les mer og bestill

Detox
Detox fra Biovita er et rensende og organisk natur- produkt med Mariatistel, Sitronmelisse, Chlorella og Gurkemeie.

Detox renser forurensningene i kroppen og bygger opp en god lever- og gallefunksjon. Kroppen føles sunnere, huden blir spenstigere, bedre blodsirkulasjon, mange opplever vekttap og du merker en økt velvære i kroppen din!

Rens kroppen og gå ned i vekt! Prøv Detox og få første måned gratis!

Les mer og bestill

Vital Greens
Vital Greens er et alt-i-ett supermatprodukt basert på 70 sunne grønnsaker, frukt, bær, urter, vitaminer, mineraler og andre naturlige ingredienser. De fleste vil spise sunnere, men å få i seg 5 om dagen er vanskelig. Vital Greens gjør det enkelt for alle å få i seg mye mer.

– 100% naturlig
– Økologiske ingredienser
– I pulverform for bedre næringsopptak
– Kun én spiseskje om dagen blandet i drikke
– Du slipper å kjøpe andre tilskudd

Les mer og bestill

Eavisa.com er ikke ansvarlig for leveranse eller produkt, men har etter beste evne vurdert ovenstående produkter til å bidra til bedre generell helse. For ytterlige spørsmål rundt hvert produkt ta kontakt med leverandør.

 

 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro