FORSKNING: Ostepop øker sexlysten hos alenemødre

Kvinner med barn elsker ostepop!

En forskningsgruppe ved det svenske Gøtainstituttet i Gøteborg har i flere måneder testet ulike matprodukter for å kunne fastslå hvilke matvarer som kan gi økt sexlyst hos kvinner. Det mest klare svaret var; Ostepop får alenemødre til å eksplodere av sexlyst!

Testet 123 matvarer
Dr. Lennart Svasjo som ledet forskningsprosjektet forklarer; “Vi testet en rekke marprodukter og målte samtidig virilitetsnivået hos hver person. Vi testet alt fra diverse grønnsaker til smågodt og kaker, men ingen var i nærheten av de samme nivåene vi oppnådde når alenemødre spiste ostepop“. Forsøkspersonene var i alle aldersgrupper, men ingen bortsett fra alenemødrene utpekte seg i noen særlig grad.
Totalt ble det testet 123 ulike matvarer i studien.

Blir veldig kåt av ostepop: Ostepop er i særklasse når det kommer til økt sexlyst hos alenemødre viser en omfattende rapport fra Sverige.

Kan skyldes lukt
Dr. Svasjo er overrasket over at ostepop skiller seg såpass mye ut. “I følge testen skal du som mann være nærmest sikret intim omgang om du serverer ostepop på daten sier han”. Noe av forklaringen kan være lukten av ostepop. “Vi sjekker nå ut dette nærmere og forventer et svar på dette i løpet av året” avslutter han.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er alg-resize-cheez-doodles-jpg.jpg

Soleklar vinner: Er du mann og får besøk av en alenemor? Da er dette et must på bordet om du vil ligge med henne!!

Flere alenemødre bekrefter resultatet

Eavisa har pratet med flere av alenemødrene som deltok i testen og alle bekrefter at de til de grader nå har fått et nytt syn på ostepop. Heidi (27 år) fra Luleå forteller; “Jeg spiste både kål og brekkbønner, men det var ikke før jeg tok tak i posen med ostepop at det skjedde noe med hele kroppen” sier hun. På spørsmål om hun nå vil spise mye ostepop fremover ler hun godt før hun svarer; “Jeg får prøve å holde meg til ostepop i helgene når Amadeus er hos pappan sin”

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro