Ny stor studie: Kvinner er mest sinte.

Kvinner irriterer seg over menn!

En fersk studie fra Australia avdekker at kvinner er opp til 70% sintere enn menn. En av de største grunnene til kvinners store vrede er irritasjon over mannen vaner og uvaner viser studien.

Menn som snorker, er egoistiske eller glemmer merkedager er kvinners største irritasjonskilder. I en undersøkelse bestående av 11250 kvinner og menn avdekkes det at kvinnen er over 70% oftere sint enn mannen. Mens mannen stort sett ser uproblematisk på tilværelsen finner kvinnen oftere ting å ta tak i. Undersøkelsen viser videre at kvinner stort sett skylder på mannens mangler eller uvaner når det kommer til det hyppige sinnet.

Snorking oppgis som en av kvinnens store utfordringer når det kommer til irritasjon. Menn som lever med snorkende kvinner har ikke de samme irritasjonene over dette.

Menn mindre problemorienterte
Videre viser studien at kvinnen ofte leter etter utfordringer for å få utløp for sine irritasjoner. Mange av kvinnene i undersøkelsen oppgir at de blir mindre irriterte etter å ha skreket til mannen over flere dager. Mannen på sin side fant ingen tilfredstillende faktorer rundt det å skrike til kvinnen. Tvert i mot ønsket mannen, i motsetning til kvinnene, å løse konfliktene med logikk og forståelse.

Likestilling er en skadelig faktor
Dr. Likeshaw som ledet den omfattende studien mener studien viser at likestillingen har en negativt effekt. Opphavet til likestilling er noe uklart, men man mener at det hele beror på en misforståelse da det med all sannsynlighet var noen som forvekslet ordet “liggestilling” med “likestilling” sier legen. “Kvinnen har for mye og tenke på og dette resulterer ofte i ulogiske konklusjoner som ofte gjør at kvinnen produserer flere problemer en mannen klarer å forstå” fortsetter han.

Menn viser positivitet og forståelse i en langt større grad enn kvinnen viser den omfattende undersøkelsen foretatt av leger og professorer ved en av Australias mest anerkjente universitet.

Anbefaler kvinner å passe hjemmet og barn
De minst problemorienterte kvinnene i undersøkelsen viste seg å være de som var hjemme og passet barn og opprettholdt et rent og ryddig hjem. Med andre ord nok et bevis på hvilke kjønnsroller som skaper et godt samliv sier legen. Det hører med til historien at kvinnene ble svært irriterte og sinte over resultatet av studien. De fleste mente at både professorene og legene tok feil.

Er du enig resultatet av denne undersøkelsen? Si gjerne din mening i kommentatorfeltet under.

 

Del denne saken på Facebook

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro