IKEA lager IKEA for menn

Nå skal menn kunne handle hos IKEA på sine premisser

Vi har alle opplevd eller vært vitne til hva IKEA kan gjøre mot familieidyllen. 4 timers småkrangling gjennom lampeavdeling, putevaravdeling og den svært populære kunstplanteavdelingen. Menn som med et aggressivt og deprimert uttrykk slepes av gårde 2-3 meter bak mor som kjøper alt hun kan finne i Norges største varehus. En “koselig tur” til IKEA en lørdags formiddag der ungene gråter i alle 13 køene man må gjennom før man endelig er hjemme utslitt og mer uvenner en noen gang.

Nå tar IKEA grep og tilpasser varehuset slik at også menn kan få positive assisasjoner til den svenske møbelgiganten.

For mange er bussen på vei til IKEA starten på en lørdag fylt med irritasjon, traumer og endeløse skritt blant tepper og kjøkkenartikler

Fra og med nyttår vil menn finne både produkter og avdelinger som vil skape familieidyll og god stemning for hele familien og ikke bare mor. I første omgang blir det etablert et eget pubområde rett etter tekstilavdelingen som viser seg å være det største problemet for mennene vi har pratet med. Her vil vi servere øl, vise fotball på storskjerm og tilby servering fra unge østeuropeiske jenter.

Fom 2 januar kan menn tilbringe IKEA-turen på bar med underholdning mens mor bruker tiden på å
handle
grytekluter, kjøkkenartikler og sprinkelseng.

Videre vil vi satse på et enklere vareutvalg da mye av frustrasjonen viser seg å stamme fra en generell beslutningsvegring hos menn. Vi har eksempler der mannen skulle en raskt tur innom for å kjøpe dynetrekk, men som har endt opp med et mange timers lang besøk grunnet nettopp dette.

Videre forteller IKEA at de etablerer en egen støtteordning for menn som av kone eller samboer blir tvunget til varehuset mer enn 1 gang per år. Disse vil få en egen hjelpetelefon slik at mer erfarne IKEA-menn kan bidra til å begrense den traumatiske opplevelsen. Det vil også opprettes støttegrupper der menn i samme båt kan prate ut.

For at alle menn nå skal få vite om de nye tilpassede tjenestene skal IKEA markedsføre disse i landsdekkende reklamekampanjer på både TV og radio. Reklamesnuttene vil bli vist utelukkende mellom forballkamper og før/etter Manshow på TV2.

Mer informasjon om det nye tilbudet finner du på Ikea.no

Kommer du til å benytte deg av IKEA`s nye tilbud? Si din mening i kommentatorfeltet under

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro