Harald ble hektet på vaffler – Nå må han på do hvert 10ende minutt!!

Harald spiste vaffler hver dag i 8 år

Vi møter Harald i en mørk kjellerleilighet i Drammen. Han har etter gjentatte henvendelser fra Eavisa sagt seg villig til å dele sin historie. Ikke for sin egen skyld, men for at andre ikke skal ødelegge livet sitt slikt som han har gjort.

For 8 år siden var Harald en velfungerende ung mann som gikk på skole og hadde normal sosial omgangskrets. Han likte desserter og hvetebakst, men tok aldri mer enn magen tålte. I forbindelse med en fyllekule sammen med venner gikk det fullstendig galt. På vei hjem fra byen stoppet han innom en cafè og gjorde den sjebnesvangere feilen; Han bestillte og spiste 8 plater med vaffller. Alle sammen med rømme og syltetøy. I dagene som fulgte spiste Harald bare mer og mer vaffler, fortsatt med rømme og syltetøy! Slik fortsatte det i de neste månedene før han skjønte at han var hektet på blandingen av hvetemel,melk, egg og noen ganger kanel.


På kjøkkenbenken til Harald står lunch og middag klar. Nå advarer han andre mot det populære bakerverket

Tarmene fungerer ikke
Som følge av det ensidige kostholdet de siste årene må Harald på toalettet hvert 10ende minutt. Mel, egg og rømme strømmer gjennom tarmsystemet iløpet av 10 minutter. Når Harald skal være sosial eller gå på date må han ha bleie. “Jeg har forstått det slik at jeg må leve med dette resten av livet så jeg prøver å gjøre det beste ut av det” sier han. Under intervjuet må Harald på toalettet 4 ganger. Hvert toalettbesøk høres og luktes godt.

Harald benytter mesteparten av dagen på sitt 3 kvm store toalett. Han drømmer om større forhold i fremtiden

Står frem for å advare andre
Nå står Harald frem for å advare andre mot overdreven vaffelspising. “Hadde noen fortalt meg at vaffler kunne gjøre så mye skade hadde jeg aldri rørt det” avslutter Harald før han løper avgårde mot sitt 5 dobesøk. Eavisa ønsker Harald god bedring!

Del Harald`s historie med dine venner

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro