Forskning! Ost er like avhengigskapenes som narkotika!

Er du osteavhengig?

Senter for Rus og avhengighet (SRA) har etter omfattende forskning lagt til ost på listen over stoffer og produkter man kan blir ekstremt avhengig av. “Vi fraråder nå nordmenn å spise ost etter denne analysen” forteller forsker Britt B. Rie i en kommentar.

Smeltet ost er verstingen
Testen viste at ost og særdeles smeltet ost spesielt var like avhengighetsskapende som både alkohol og sigaretter. “Vi iverksatte denne forskningen på bakgrunn av at det er såpass mange som til stadighet jakter på ost og som ønsker smeltet ost på stort sett alt” forteller Britt B. Rie. Hun tror ost vil forsvinne helt fra butikkhyllene i løpet av kort tid.

Verstingen med loff: Smeltet ost er verre enn å drikke store mengder alkohol advarer forsker Britt B. Rie. Etter en omfattende undersøkelse viser det seg nå at ost kan sammenlignes med alkohol og narkotika!

Ost og kjeks = Rusmisbruk
I den omfattende undersøkelsen hadde man forsøkspersoner som spiste ost flere ganger om dagen. “Ost på brødskiven til frokost, Skinke og ost-baguett til lunch, Lasagne med ekstra smeltet ost til middag og deretter en cheezburger og ostepop til kvelds er en helt vanlig dag for en osteavhengig person” forteller forskeren. I tillegg fant man ut at smeltet ost for noen faktisk ga en rusfølelse.

Mennesker som opplever at de har eller er i ferd med å utvikle en osteavhengighet anbefales å umiddelbart ta kontakt med Senter for Rus og avhengighet (SRA). Dette gjelder både de som “koser seg” med vin og kjeks og de som kanskje maser om ekstra ost på cheezburgeren sin” avslutter forskeren.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro