Ensom i julen? Nå kan du leie en julenisse hjem til deg!

Anne og Heidi ringer julen inn!

Anne Blå Johansen og Heidi Kusseby fra Oslo har startet en helt ny forretningsidè der de skal hjelpe til med å skape den gode og koselige julestemningen i Norske hjem. Om du mangler en nisse kan du ringe jentene som deretter kommer hjem til deg og leker nisse for deg og familien din. “De fleste som har bestilt nissebesøk av oss er enslige menn” forteller jentene som fortsatt har noe ledig tid igjen på julaften om det er noensom mangler julenisse på julaften.

Pakker opp gaver
Julenisse-jentene forteller at de tar betalt 2800 kr for et oppmøte på 15 minutter. “De fleste vi er hos trenger ikke mer enn 15 minutters besøk” forteller Anne. Jentene forteller at de er veldig glad i julen og at de synes det er kjempehyggelig at så mange ønsker å leie en julenisse på julaften. “Vi gjør mange forskjellige ting som julenisser. Vi kan blant annet pakke opp gaven din” sier Heidi på en uskylding måte.
Bilderesultat for sexy miss santa
Ho ho ho: Anne Blå Johansen (bildet) tilbyr seg å være din egne private julenisse. “Ikke alle har en julenisse som nabo som kan være nisse og da kan de ringe oss så kommer vi i fullt nissekostyme og skaper glede og varme i julehuset ditt” reklamerer den søte nissejenta. “Antrekket på bildet er favorittantrekket til de fleste kundene våre” forteller Anne.

Pakker opp gaver til stive priser
Jentene forteller at de kan bidra med flere gjøremål som julenisser. “Ja vi kan pakke opp gaven din, vi kan skrelle bananen og være behjelpelig med å fyre opp i peisen din” forteller jentene som verken har utdannelse eller erfaring som nisser. “Nei vi er rett og slett bare dyktige forretningskvinner som fant en veldig god forretningside med stive priser” avslutter de to jentene.

Kjenner du noen som kunne trengt en julenisse til jul?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro