Årets sykkelnyheter. Mindre krangling?

Nye regler for sykkel”sporten”

Den siste måneden har syklistene nok en gang invadert bilveiene i sine selvlysende midtlivskrisedrakter. For de fleste syklister er utstyret og sykkeldrakten like viktig som selve syklingen så derfor presenterer Eavisa denne gangen årets nye regler og motetrender blant syklistene. God fornøyelse!

1. Noe av de viktigste med sykkeldrakten er å fremheve penisområdet. Trilling på lite sete er tross alt en skikkelig mannesport:

2. Nytt av året er at det ikke lenger skal være flaut å ha innlegg i sykkelbuksen. Det skal bare være flott:

3. En annen viktig trend i år er at sykkelsporten skal øke rekrutteringen slik at man får med overvektige i tillegg til de unormalt tynne. Denne karen er modell for årets sykkelbukse fra Bikemaniac:

4. For å oppnå minst mulig luftmotstand under trilling skal denne sykkeldrakten være noe av det hotteste og nyeste i årets sykkelsesong:

5. En praktisk nyhet for årets sykkeldrakter er at alle drakter fra og med i år skal ha en bitte bitte liten åpning slik at sykkelgutta får tisset uten å tisse på seg selv:

6. Siden det i år skal konkurreres i den nye grenen “Liten sykkel med stor hjelm” er det kommet en rekke store og flotte hjelmer:

7. Etter flere ulykker der syklister har brukt hjelm feil vei er det nå iverksatt store sikkerhetskampanjer for å få midtlivskrisen til alle de 35-45-år gamle guttene litt mindre risikabel:

8. Som følge av at en del bilister har irritert på seg høyt blodtrykk grunnet syklister i trafikken har man blitt enige om å sponse en hjertestarter i alle biler i verden. På denne måten kan bilister som irriterer seg over mann på sykkel slippe å dø:

9. Som følge av ovenstående irritasjon har norsk bilistforbund ytret ønske om at det skal være lovlig å trakassere, mobbe eller i alle fall skrike til syklister i trafikken. Norsk sykkelforbund vil på sin side søke om at det skal være ulovlig med bil på bilvei slik at de kan sykle alene:

Del sykkel på facebook
Samle smålån – refinansier inntil 500.000

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro