Skytespill-interesserte Geir-Magne (36 år) fra Kolbotn søker kjæreste med store brystvorter og glimt i øyet!

Kan du være den rette for Geir Magne?

Geir-Magne (36 år) fra Kolbotn har viet sitt liv til å samle på ulike våpen i snart 13 år. Nå går han hardt ut blant annet med en datingprofil der han nå søker etter likesinnet kjæreste med interesse for våpen og sprengstoff. “Jeg ønsker noen å dele min lidenskapelige hobby med” sier han.

Spiller skytespill hver dag
Helt siden barneskolen skjønte Geir-Magne at han var litt annerledes. Når de andre trente fotball eller gikk på slik homo-turn satt Geir Magne hjemme og spilte skytespill og spiste smågodt. Han ville ha det slik. “Jeg trivdes godt i eget selskap og satt nesten daglige rekorder på ulike dataspill” forteller han. “I tillegg var jeg veldig glad i vafler og spiste i alle fall 12 vaffel-plater om dagen” sier han stolt.

geir-magne-kolbotn-søker-kjæreste
Søker etter ei litta snelle som er leken og koselig: Geir Magne beskriver seg selv som en leken og morsom livspartner. Nå søker han kjærligheten slik at han kan få barn og sex hver dag. “Jeg er glad i sex, men bare med jenter som har store brystvorter” sier han selvsikkert mens han ler helt vilt, nesten på grensen til psykotisk.

Drømmedama må ha glimt i øyet
Geir Magne sier han nå er klar for kjæreste. Han ser etter en jente som deler hans våpenhobby og som kan være reisefølge på hans turer til Bosnia og Ukraina der han flere ganger i året deltar på samlinger med andre våpenivrige likestilte. “Det viktigste er allikevel at dama har glimt i øyet” sier han. “Om hun liker en skikkelig fest og er glad i motorsport i tillegg er det en skikkelig innertier” fortsetter han.

Søker arbeid innen omsorgssektoren
Geir Magne sier han har mye å tilby; “Jeg er kjærlig, morsom, kreativ og aldri redd for å gi av meg selv” sier Geir Magne. I disse dager er han jobbsøker. Han ser etter jobb innen omsorgssektoren. “Jeg skal på intervjuer hvor jeg håper på rask og godt betalt jobb”. Selv ønsker han seg primært en stilling som sovende nattevakt innen omsorgssektoren.

Vi ønsker Geir Magne lykke til i jakten på kjærligheten og lover å oppdatere dere på utvikling og resultat av jakten.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro