8 lovlige ting politiet virkelig HATER at du gjør!

Kjenner du deg igjen?

Etter å ha snakket med flere i politiet får vi bekreftet at de fleste borgere oppfører seg pent. Men det er noen ting politiet virkelig ikke liker at du gjør, selv om det er lovlig!

1. Jeg skal bare…
Denne unnskyldningen har nok alle politifolk hørt veldig mange ganger. Når vi stopper folk som bryter trafikkregler og de unnskylder seg med at “jeg skal bare til jobben” eller jeg skal bare ut å kjøpe en ting” Joda, vi forstår at du skal noe når du er ute og kjører. Men du bryter fremdeles trafikkreglene!

Bilderesultat for james van der beek crying gif

2. Folk som ignorerer sperrebåndet
Dette hender dessverre for ofte. Vi har et åsted som er sperret for å blant annet sikre bevis. Folk gir blaffen og bare går igjennom. Det kan ødelegge etterforskingen, forstyrre redningsarbeidet, og til og med være farlig hvis ugjerningen fremdeles pågår. Vær så snill å respekter sperrebåndet.

Bilderesultat for politi sperrebånd

3. Jeg betaler din lønn…
Vi er veldig lei av å høre folk si det. Vi er en del av samfunnet og med den logikken betaler vi også vår egen lønn, for vi betaler også skatt.

Bilderesultat for angry man gifs

4. “Har ikke dere viktigere ting å gjøre?”
Ofte når vi for eksempel tar folk for trafikkovertredelser begynner de å klage. De blir irriterte og spør om vi “ikke har viktigere ting å holde på med”. Folk må forstå at vår jobb også innebærer å holde orden i trafikken. Hvis folk får kjøre som de vil kommer det til å føre til flere ulykker, flere skader og høyere kostnader for samfunnet.

Bumper To Bumper Highway Traffic Jam. Stock Footage animated gif

5. Folk som skal diskutere med oss hele tiden
Vi diskuterer gjerne med folk, det er en del av vår jobb. Men det er mange som starter diskusjon hvor de stiller spørsmål om hva vi egentlig driver med, og skal småsloss med oss samtidig som vi er i en pågripelse. Det liker vi dårlig. Det kan være en veldig viktig jobb vi er midt i. Det kan være at vi pågriper en raner, voldtekstmann eller noen som har gjort noe alvorlig. La oss gjør jobben vår i fred.

Bilderesultat for politi pågripelse

6. Folk som påpeker våre feil i trafikken
Vi i politiet kan også gjøre feil. Men det er litt slitsom med folk som til stadighet blir forbannet på hvordan vi kjører bil eller hvordan vi parkerer. Folk tar som en selvfølge at det er av ren latskap, på tross at av vi må komme oss fram til et åsted.

Bilderesultat for politi blålys

7. “Jeg har ikke drikki”
Det kan være både slitsom og søtt, når man møte folk som nesten ikke klarer å stå på beina og hevder at de ikke har drikki når vi må ta de med i fyllearresten. Men generelt sett er det krevende å samarbeide med folk som har drukket store mengder alkohol.

Bilderesultat for drunk gifs

8. Folk som filmer eller tar foto på ulykkesteder
Folk må gjerne filme oss, om folk blir tryggere av det så kjør på. Men å filme ulykker hvor folk er skadet, eller når noen står på en bro og vil ta sitt eget liv, hjelper ingen. Vær så snill og la oss gjøre jobben vår og ha respekt for de som er rammet.

Bilderesultat for publikum tar bilder av ulykker

Del gjerne denne saken for å gjøre politiets hverdag litt enklere.

LES OGSÅ: Mann sperret svigermor inne i bur i 4 dager

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro